NL  /  EN
Numerique
terug

Vier dagen circusplezier en voor het eerst late night

16.05.2023

Van donderdag 20 tot en met zondag 23 juli zwaaien de poorten van het Grootseminarie in Brugge weer open voor Cirque Plus: het kwaliteitsvol en laagdrempelig circusfestival in openlucht. Het programma van deze 16de editie is goed gevuld met ruim 30 gezelschappen en artiesten uit 9 verschillende landen.

Mensen met een beperking en nieuw circustalent krijgen opnieuw een plek in het programma. En we gaan voor het eerst ook “late night” met twee voorstellingen op donderdagavond. En de week voor het festival trekt Uitwijken zoals de traditie dat wil, naar de Brugse wijken met een gratis circusvoorstelling.

Cirque Plus is gratis en de tuin staat open voor iedereen. Voor een beperkt aantal voorstellingen is het nodig om gratis tickets te reserveren of om tickets te kopen. Dat kan vanaf 15 juni online via www.cirqueplus.be, aan de balie van In&Uit of aan de infobalie tijdens het festival.

Praktisch

  • Donderdag 20 tot en met zondag 23 juli.
  • Deuren gaan op donderdag open om 18 uur op de andere dagen om 13 uur.
  • Bar sluit om 23 uur en de poorten gaan dicht om 23.30 uur.

Gratis? Gratis reserveren? Betalen?

Alle voorstellingen in de tuin van het Grootseminarie zijn vrij toegankelijk. Tickets zijn dus niet nodig.

Een aantal voorstellingen hebben een maximale publiekscapaciteit en vinden plaats op afgezonderde plekken in en rond het Grootseminarie. De toegang is gratis maar vooraf reserveren is nodig via de website van Cirque Plus vanaf 15 juni. Tijdens het festival kan je ook ter plaatse tickets krijgen aan de infostand zolang de voorraad strekt.

De voorstellingen van BITBYBIT in de circustent en de voorstellingen van Cultuurcentrum Brugge in theaterzaal Biekorf zijn betalend. Ticketverkoop verloopt via deze website vanaf 15 juni.

Met dank aan
Cirque Plus wordt georganiseerd door Brugge Plus vzw, met de steun van Stad Brugge en Vlaanderen en kan rekenen op de gewaardeerde samenwerking met Cultuurcentrum Brugge en Circusatelier Woesh. Grootseminarie Brugge, De Nieuwe Notelaar, WZC Ter Potterie en Mintus stellen hun locaties open voor al dat circus.

OOK INTERESSANT

Brugge Plus vzw
Lange Vesting 112
8200 Brugge

BE 0465 705 908
info@cirqueplus.be

2023 bruggeplus logo wit2023 vlaanderen logo wit

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je hier in!
Made byBits of Love