NL  /  EN
Cirque Plus 23 juli 2022 c Ann Sophie Deldycke 126 1
terug

Tickets kopen? Reserveren? Gratis?

20.06.2023

Binnen een maand is het zover! De koeien maken plaats voor Cirque Plus en de poort van het Grootseminarie in Brugge zwaait open voor het grote publiek.

Zoals elk jaar valt er tijdens het weekend van 20 t.e.m. 23 juli heel wat te beleven. Er zijn gratis voorstellingen, voorstellingen waarvoor je gratis moet reserveren en betalende voorstellingen. We zetten alles voor jou op een rijtje.

Gratis voorstellingen

Op donderdag opent de poort om 18.30 uur en op vrijdag, zaterdag en zondag om 13 uur. Op het terrein zijn er verschillende voorstellingen waar je gratis en zonder reservatie kan naar kijken. Er zijn ook verschillende speelplekken waar workshops en animaties plaatsvinden.

Te reserveren voorstellingen

Voor sommige voorstellingen werken we met reservaties. Dit omdat het aantal plaatsen beperkt is of de voorstelling niet geschikt is voor heel jonge kinderen. Let wel, als je 15 minuten voor aanvang van de voorstelling nog niet aanwezig bent, gaat je kaartje naar de eerstvolgende persoon op de wachtlijst.

Een overzicht van de voorstellingen waarvoor je moet reserveren vind je hier.

Reserveren doe je gratis via de website.

Online uitverkocht? Er zijn tijdens Cirque Plus nog tickets beschikbaar aan de infostand.

Betalende voorstellingen

Er zijn twee betalende voorstellingen op Cirque Plus dit jaar:

Tickets kan je kopen via de website van Cirque Plus, aan de balie van In&Uit ('t Zand 34) of, voor de voorstelling TOUT/RIEN, aan het loket van Theaterzaal Biekorf.

Alle online ticketreservaties en reservaties bij In&Uit sluiten telkens de dag van de voorstelling zelf af, om 17 uur op donderdag en om 12 uur de andere dagen. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn of onverkochte betalende tickets, dan kan je via de infostand op het terrein van Cirque Plus alsnog tickets aankopen of reserveren.

OOK INTERESSANT

Brugge Plus vzw
Lange Vesting 112
8200 Brugge

BE 0465 705 908
info@cirqueplus.be

2023 bruggeplus logo wit2023 vlaanderen logo wit

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je hier in!
Made byBits of Love