NL  /  EN
IMG 5995 lr
terug

Alles wat je moet weten om naar Cirque Plus te komen

20.07.2023

Cirque Plus vindt plaats in de tuin van het Grootseminarie van 20 t.e.m. 23 juli. We zetten hier alles wat je moet weten om je bezoek voor te bereiden op een rijtje.

BITBYBIT 10 c Kalimba lr

Gratis? Reserverend? Betalend?

We hebben een uitgebreid programma in petto. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij leggen het met plezier nog eens uit.

Er zijn elke dag gratis voorstellingen in de weide waarvoor je niet hoeft te reserveren.
Op enkele locaties van het Grootseminarie zijn voorstellingen waarvoor je gratis kan reserveren.
Reserveren kan online of bij In&Uit op de dag zelf tot 12u, vanaf 13u kan je gratis tickets krijgen aan de infostand zolang de voorraad strekt.

Er zijn ook 2 betalende voorstellingen. BITBYBIT van MOVEDBYMATTER i.s.m. Collectif Malunés in de circustent in de weide en TOUT / RIEN van Cie Modo Grosso in theaterzaal Biekorf.

Tickets zijn te koop via de website of bij In&Uit Brugge, 't Zand 34, 8000 Brugge.

Meer info

IMG 1942 lr

Bereikbaarheid?

Cirque Plus vindt plaats in de prachtige tuin van het Grootseminarie in het centrum van Brugge. De Stad Brugge lanceerde begin juli een gloednieuw mobiliteitsplan dat de auto zo veel mogelijk uit de binnenstad wil weren. We raden je dan ook aan om met de fiets of het openbaar vervoer naar Cirque Plus te komen. We voorzien voldoende fietsenstallingen op het terrein. De buurtbewoners zullen je dankbaar zijn om niet in de straat te parkeren.

Alle info rond mobiliteit kan je terugvinden op onze plan je bezoek pagina.

IMG 2091 lr

Eten en drinken?

Als gratis circusfestival willen we onze drempels zoveel mogelijk verlagen. Breng dus gerust je eigen picknick of drinkfles mee om te vullen met gratis kraantjeswater. Er is een gezellige zomerbar op het terrein en op vrijdag, zaterdag en zondag kan je genieten van zoete tussendoortjes en hartige veggie gerechten van de eetstanden. Op donderdagavond kom je best met een goed gevulde maag om van de voorstellingen te smullen.

Cirque Plus 2022 c Sarah Vanheuverzwijn 106 lr

Openlucht?

Cirque Plus is een openlucht circusfestival, voorzie je dus op alle weersomstandigheden. We hebben al alles meegemaakt op Cirque Plus, van brandende zon tot gietende regen. Typisch Belgisch dus, zonnecrème én een regenjas zijn geen overbodige luxe.

Enkel de voorstelling van Theater Muto speelt binnen in de kerk van het Grootseminarie. BITBYBIT in de circustent van Collectif Malunés en TOUT / RIEN in theaterzaal Biekorf. De laatste updates rond het eventuele regenprogramma kan je hier via Facebook en Instagram en op onze website.

In U It

Nog praktische vragen?

Check dan onze ‘plan je bezoek’ pagina op de website of mail naar info@cirqueplus.be.

Ben je niet zo digitaal aangelegd? De collega’s van In&Uit (‘t Zand 34, 8000 Brugge) staan elke dag voor je klaar van 10u tot 13u en van 14u tot 17u. Op zondag van 10u tot 14u.

OOK INTERESSANT

Brugge Plus vzw
Lange Vesting 112
8200 Brugge

BE 0465 705 908
info@cirqueplus.be

2023 bruggeplus logo wit2023 vlaanderen logo wit

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je hier in!
Made byBits of Love