Welkom op Cirque Plus!

vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017 - Grootseminarie Brugge
Na de jubileumeditie van vorig jaar, vliegt Cirque Plus er dit jaar opnieuw stevig in. Het gratis driedaagse circusfestival met (inter)nationale circusartiesten is een must in het Brugse zomeraanbod. Ook dit jaar zijn jong en oud opnieuw welkom op deze unieke locatie voor heel wat spektakel van niveau. Aan de inhoud wordt niet gesleuteld: humor, acrobatie, een vleugje emotie, een gezellig zomerterras en heel veel sfeer zorgen voor de succesformule die Cirque Plus al 11 jaar is.

Meer informatie
In&Uit Brugge [Concertgebouw], ’t Zand 34, Brugge (dagelijks doorlopend open van 10:00 tot 17:00, zon- en feestdagen van 10:00 tot 14:00)
Brugge Plus: 050 44 20 02 (tijdens de kantooruren)
Infostand op Cirque Plus

Vervoer
Wij raden u aan het openbaar vervoer te nemen naar Cirque Plus.
Bushaltes: Kruispoort (lijnen 6 & 16) of Sasplein (lijnen 4 & 43) 
Fietsenrekken aan het Militair Hospitaal, Peterseliestraat 23

Parkeren
Bewoners kunnen gratis parkeren met een digitale parkeervergunning in de omgeving van de Peterseliestraat. Voor bezoekers geldt betalend parkeren in de binnenstad. In de blauwe zones aan de stadsrand kan er gedurende 4u gratis geparkeerd worden met een blauwe parkeerschijf. Ook op de P&R-parking Boogschutterslaan en de Randparking Coiseaukaai zijn er gratis parkeerplaatsen.

 

 

Praktisch

  • In de tuin van het Grootseminarie te Brugge
  • Toegang via Peterseliestraat, tegenover Leestenburg
  • Tuin open vanaf 13:30 - voorstellingen vanaf 14:00 tot 20:30

Tickets

  • Toegang tot Cirque Plus blijft gratis, met uitzondering van de avondvoorstelling van Circus Ronaldo. Voor bepaalde voorstellingen is ter plaatse reserveren noodzakelijk. Bekijk het programma voor alle details.