nog meer cirque plus!


hr foto De Werf - Kristof de circusdirecteur.jpg

De Werf

HOETCHATCHA I.S.M. PRODUCTIONS EN ZONEN (BE)

DOORLOPEND

Je kent De Werf misschien van de meitoer van Uitwijken. Speciaal voor Cirque Plus slaan Hoetchatcha en Productions en Zonen de handen in elkaar om De Werf in goede banen te leiden. Samen met kinderen en ouders maken we schetsen voor een mobiel speelplein: De Werf. Of noem het een 80 m lang avonturenparcours, compleet met alternatieve wegen, wegomleggingen en veel ruimte voor eigen fantasie. Ze vouwen grote plannen open, zetten een helm op en beginnen te bouwen. Verwacht vooral geen gestroomlijnd bouwproces. Zodra er een stuk klaar is, mag je erop spelen. Een speel- én werkterrein: zou De Werf een metafoor zijn voor het leven? 

http://hoetchatcha.be/theater/de-werf

http://www.productionsenzonen.be/


© Mardulier en Deprez

© Mardulier en Deprez

OORD #KIJKEN (10+)

Mardulier en Deprez (BE)

DOORLOPEND

Oord is een vezelplaten hut, voorzien van een getint plexiglazen raam. Oord is er om even tijd te kunnen nemen, om op zoek te gaan naar audiovisuele verbanden in een theatrale realiteit. Oord is doorlopend gedurende 60 minuten, met plaats voor 10 personen. Wanneer een persoon Oord verlaat, kan een nieuw publiekslid plaatsnemen.

Creatiejaar: 2017
Land: België
Disciplines: circustheater, muziek
Artiesten: Ruben Mardulier, Michiel Deprez en Ruben Mardulier, Michiel Deprez en DJ Nikki Nordmann

Coproductie: Oerol festival Terschelling
Residenties: Circuscentrum Vlaanderen, Oerol festival Terschelling

www.mardulierendeprez.com


circusroulette.jpg

OPEN PISTE MET CIRCUSROULETTE

WOESH (BE)

ELKE DAG VAN 14U30 TOT 17U30

Een geanimeerde open piste waarbij de deelnemers naar hartenlust kunnen oefenen en om de 30 minuten een micro-circusworkshop kunnen volgen. Jongleren, flowerstick, evenwicht... welke circustechniek aan bod komt, wordt bepaald door een draai aan onze prachtige Circusroulette … Roulez … roulez!!!!

www.woesh.be


gekke-kapsels_web.jpg

QUOI?FUUR

VR, ZA EN ZO VAN 14U00 TOT 15U30 EN VAN 16u TOT 17u30

Éénmaal langs de kappersstoel van dit kapsalon gepasseerd, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Deze keer zal het iedereen opvallen dat je naar ‘den coiffeur’ bent geweest. Stoere hanenkammen, fragiele bloemstukjes, autoracebanen, krullen, toeters en bellen… Niets is onmogelijk voor dit wacko kapsalon.

 https://www.skriewer.be/aanbod/quoifuur/


Cirque+Plus+-+Zaterdag+5.jpg

ZOMERTERRAS

Op het gezellig ingerichte terras onder de bomen kan je even uitrusten met een hapje en een drankje. Een glaasje water kan je gratis krijgen in de waterbar. In de barwagen serveren we verfrissende drankjes en uiteraard zorgen we ook voor een heerlijke hap om de innerlijke mens te versterken. Er zal heel wat lekkers zijn om vingers en duimen bij af te likken! Drank- en eetbonnen zijn te koop aan het zomerterras.

ELKE DAG, DOORLOPEND