nog meer cirque plus!


Cirque+Plus+-+Zaterdag+2.jpg

WOESH

Circusroulette (vanaf 3 jaar)

Een geanimeerde workshop, waarbij de workshopgever als circusdirecteur/stalmeester/presentator een open piste begeleid. Hierbij is de prachtige Circusroulette de onverwachte rode draad. Deze roulette bevat verschillende opdrachten zoals de gebruikelijke circustechnieken en gekke opdrachten zoals “show-time”, mannequin challenge, pauze, enz.

ELKE DAG VAN 14:00 TOT 18:00


Cirque Plons

Een prettige samenwerking tussen Productions en zonen en Instituut voor Volkswarmte. Inderdaad, Cirque Plus wordt dit jaar verfrissender dan ooit! De gebroeders Vandevijvere en zusje Natasha openen er dit jaar het pretpark Cirque Plons, met waterattracties, watersensaties en een ligweide! Je kan je er zelfs laten schminken en je een knotsgek kapsel laten aanmeten om in stijl te plonsen. Kom dat meemaken!

ELKE DAG DOORLOPEND


Aangepast logo.png

SCHATTEN VAN VLIEG (6 tot 12 jaar)

Vlieg verstopt een schatkist op Cirque Plus. Speurneuzen van 6 tot 12 jaar kunnen mee op zoektocht. Gebruik jouw neus en volg het geurspoor tussen de acrobaten en circusartiesten. Leer ruiken met je ogen, handen en oren. Speur de geheime locatie op met jouw neus en ontdek de schat.

Zoek ook de schat van Vlieg op Filmophetstrand en Uitzomeren en maak kans op een geurende verrassing!

ELKE DAG VAN 14:00 TOT 18:00


2016 - Cirque plus - Cirque Olympique kopie-03.png

CIRQUE OLYMPIQUE

Voor de tweede keer organiseren Brugge Plus en circusatelier Woesh ‘Cirque Olympique’. Dit is een ludiek maar eervol tornooi voor de jongeren van de circusscholen. Er zijn zeven verschillende disciplines die op zaterdagvoormiddag zullen doorgaan, de finale zal op zaterdag 21 juli om 17:30 plaatsvinden.

Facebook: Cirque Olympique 2017


Cirque+Plus+-+Zaterdag+5.jpg

ZOMERTERRAS

Op het gezellig ingerichte terras onder de bomen kan je even uitrusten met een hapje en een drankje. Een glaasje water kan je gratis krijgen in de waterbar. In de barwagen serveren we verfrissende drankjes en uiteraard zorgen we ook voor een heerlijke hap om de innerlijke mens te versterken. Er zal heel wat lekkers zijn om vingers en duimen bij af te likken! Drank- en eetbonnen zijn te koop aan het zomerterras.

ELKE DAG, DOORLOPEND